Sunday, June 7, 2015

(FIN) nopee päivitys..

guarantee formeja odotellessa

japanin aivotulehdusrokoteen eka rokote otettu ja toinen on parin viikon päästä (ja kyllä.. kyllä sattu.. tuntu niinku lihas olis ollu tulessa pari tuntii, toka rokote kuulemma pahempi)
  lisäks tilattiin äsken pinssejä. matkalaukkuakin oon katellu kaupasta että jokos ostais. muuta ei oikeen voi tehdä ilman papereita koreasta. pitää vielä hoitaa vakuutus, viisumi, käyntikortit ja myöhemmin muuttoilmoitus, tuliaiset jne (en viitti ostaa tuliaisia ku en tiiä minkälainen hostperhe tulee olemaan..)
  oletus on että tulee paperit kesäkuussa mutta voi kuulemma mennä heinäkuullekkin. stressaa vähän että kuinka nipin napin menee nää paperiasiat :(






ruokakuvia ja yksinäinen maisemakuva


tuhlaan kesäkuuta nukkumiseen ja töissä käymiseen, ens viikolla tulee opiskelijavalinnat ja pitää hoitaa kouluasioita ja siitä eteenpäin hoidettavia asioita tulee vaan lisää ja lisää kunnes elokuussa 11.8 sitten lähen laukut pakattuna junalla helsinkiin ja noustaan amandan kanssa kädet hikoillen koneeseen. seuraavan kerran updateen varmaan alue- ja perhetiedoista! moikka!

No comments:

Post a Comment