Sunday, April 19, 2015

(FIN) OB-koulutuspäivä Lahdessa



18.4 oli OB (outbound) vaihtareiden koulutuspäivä Lahdessa. 17.4 perjantaina miitattiin vaihtareiden kanssa ja ei oikeen mitään järkevää tehty mutta saatiin tutustuu toisiimme vähän paremmin!

hotellissa sai laittaa puuroon suklaata haha!

itse koulutuksessa lauantaina käytiin läpi käytännön asioita, sovitettiin takkeja ja ostettiin kaikenlaista rotarykamaa. en tajunnu siitä takista ottaa kuvaa mutta tänä vuonna ilmeisesti mustat takit. laitan kuvaa sitten kun se tulee!
ostin harmaan rotary-hupparin kumminkin, hieman kallis oli mutta hyvänlaatunen ja hieno ja tulee varmasti usein käytettyä.


eestä ja takkaa tai siis toisinpäin (huomatkaa otsassa lovi ja tärähtänyt selkäkuva amandan hupparista)


tosiaan paljon juttuja pitäis tehä mutta ei oikeen oo jaksamista kun ei oo koreasta päin papereita vissiin vähään aikaan tulossa ja jotenkin tuntuu niin kaukaselta kaikki. rokotteille on reseptit jotka pitäis hakea ja pistää, ehkä pinssejä voisi ruveta väsäämään. ajattelin angry birds ja suomenlippu-teemaisia pinssejä ainakin tehä. koko kesä menee lähinnä töissä että ei ainakaan aika pitkäks käy.
lähtöpäivä on 12.8!!!!
ja amanda tosiaan sai sijoitustiedot jo kun host omma otti yhteyttä, mut mulle ei oo vielä mitään tullut mistään. ennen on lähteny suomesta samana vuonna vaan yksi koreaan ja he on ollut aina samassa piirissä, johon nyt amandakin menee, että saa nähä että päästäänkö samaan vai sijotetaanko mut johonki toiselle puolelle maata....?!
en tiiä koska laitan seuraavan kerran postausta mutta

hyvää kevättä kaikille!

No comments:

Post a Comment